Doprava ZDARMA při nákupu nad 3000 KČ.

Recyklujte kreativně


Máte rádi takzvaný unboxing? Naše Luna rozbalování balíčků zbožňuje! A my musíme uznat, že to jsou vždy takové malé Vánoce. Něco si objednáte a za pár dní přijde SMS s oznámením o dodání balíku, který už sám o sobě napoví. Přestože preferujeme nakupování offline kvůli možnosti si vše osahat a vyzkoušet, pandemie tohle hodně změnila. Po nějakém čase jsme se asi všichni naučili více nakupovat na internetu, a tak se nám doma najednou hromadí velké množství obalového materiálu.

Samozřejmě není balíček jako balíček. Ne každý výrobce na packaging dbá, ale my v Lunamies® v něm vidíme jistý um a kreativitu a snažíme se naše světýlka a látkové přívěsky zabalit nejen pečlivě a s kusem srdíčka, ale i smysluplně a s ohledem na naši planetu. Přejeme si, aby se vám balíček, který od nás dostanete, opravdu líbil, ale zároveň dbáme na to, aby zážitek, který z něj máte, byl zážitkem plnohodnotným, a proto využíváme materiály, jež jsou v souladu s přírodou. Kromě toho, že balíme do krabic šetrných k životnímu prostředí, jsou všechny promo materiály z recyklovaného papíru, který je přírodně bílý, nenatíraný a vyrobený ze 100% recyklovaných vláken.

lunamies-blog-recyklujte-packaging

A co tedy s přebývajícími krabicemi? Můžete je využít několika způsoby a nemusí skončit hned v kontejneru. Kartonové krabice lze schovat do budoucna na organizaci věcí v domácnosti anebo zabalení věcí, které už dosloužily. Co nás ale vždy potěší, je, když poslouží jako materiál pro dětské hrátky či výtvory. Z krabic si můžete vyrobit nepřeberné množství rekvizit, dekorací nebo nábytku. V Lunamies® zbožňujeme velké dětské projekty, jako jsou například kartonové domečky. Připravili jsme si pro vás skvělý tip na domeček pro skřítka, který si společně se svými malými pomocníky sami vyrobíte. 

Co budete potřebovat?
Vysouvací kartonovou krabici. My použili naši krásnou Lunamies® krabičku na světýlka Cotton Balls
Nůžky a lepidlo
Barevné papíry
Lepící páska
Zbytky látky

lunamies-blog-diy-karton-domecek_05

lunamies-blog-diy-karton-domecek_07

lunamies-blog-diy-karton-domecek_04

lunamies-blog-diy-karton-domecek_02


Příště se chystáme na velký kartonový domeček na hraní nebo třeba kaktusovou zahradu. Tak co? Už se těšíte, až vám přijde domů nějaká velká krabice, a na dobrodružství s ní spojená? 


lunamies-blog-recyklujte-domek

Kartonový domeček na hraní

 
lunamies-blog-recyklujte-kaktusy

Kaktusová zahrada a konvička


lunamies-blog-recyklujte-hrad

Hrad s loutkami 

Zpět do obchodu