Doprava ZDARMA při nákupu nad 3000 KČ.

Naše girlandy vypráví váš společný zážitek

Pozornost a zájem, které dětem věnujeme v prvních několika letech, mají zásadní vliv na jejich rozvoj a obecně pomáhají podpořit zdravý vývoj dětského mozku. Pokud vás zajímá více o tom, jak důležitá je vaše interakce s dětmi nebo jak pomoci všem dětem, aby se během prvních pěti let života rozvinuly co nejvíce, doporučujeme zhlédnout prezentaci Luniny sedmileté kamarádky Molly Wright, jedné z vůbec nejmladších TED řečnic. Určitě to stojí za to.

lunamies-blog-spolu-2


Společné tvoření rodičů a dětí je důležité nejen pro zdravý fyziologický vývoj dětí, ale i pro jejich správnou výchovu a vzdělávání. Když rodiče se svými dětmi něco vytvářejí, budují si tak silnou vztahovou vazbu skrze společné zážitky. Díky silným vazbám s rodiči jsou děti schopny přirozeně vstřebat základní mechanismy pro přenos našich hodnot a kultury. Jedná se o trvalou změnu osobnosti a charakteru člověka.

Možná si teď říkáte, co má tohle společného s interiérovou dekorací pro děti. Většinou nic, ale v případě Lunamies® hodně. Naše girlandy vám přináší jedinečný zážitek v podobě hravé světelné dekorace, kterou si společně se svými dětmi sami navrhnete a sestavíte. Vybírat můžete z mnoha písmen a motivů ve formě ručně šitých přívěsků, které je možné obměňovat. Výsledkem je nadčasová dekorace, která vypráví váš společný příběh.

Girlandy Lunamies® podporují nejen dětskou představivost, ale dávají dětem pocit, že je vidíme jako kreativní bytosti a že věříme v jejich schopnosti.

lunamies-blog-spolu-1

 Star explorer Lunamies® 

Zpět do obchodu