Doprava ZDARMA při nákupu nad 3000 KČ.

Handmade happiness

Lunamies® je česká designová značka postavená na unikátním konceptu propojení světelné a textilní dekorace. Myšlenka propojit tyto dva světy v jeden vznikla náhodou. Chtěly jsme vyrobit originální dekoraci pro děti, na které se nějakým způsobem budou samy podílet a která s nimi poroste. Chvíli nám trvalo, než jsme vše vychytaly stoprocentně podle našich představ, a pandemie tomu bohužel moc nepomohla.

Každý přívěsek je originál ušitý v malé rodinné dílně v České republice. Díky tomu jsme schopny si pohlídat, aby každý výrobek, který opustí naši dílnu, byl precizně zpracován. Jsou poctivě šité pouze z kvalitních materiálů. A ačkoliv je naše mistrová jedna z největších puntičkářek, které známe, jednotlivé přívěsky se mohou nepatrně lišit tvarem i vyšitím. A to je dělá jedinečnými. Přívěsky Lunamies® nejsou jen látková písmena a motivy, jsou to naši malí měkcí přátelé. Značka Lunamies® je tu proto, aby dělala dětem radost a rodičům dávala pocit, že jim pořídili to nejlepší.

lunamies-handmade-happiness


Světýlka Cotton Balls navrhujeme tak, aby v kombinaci s přívěsky Lunamies® opravdu zářila. Nejedná se o strojovou výrobu, ale o ručně tkané kouličky z přírodní bavlny vyráběné v Thajsku ve městě Čiang Mai. Velikost jednotlivých kouliček a jejich rozestupy byly pečlivě testovány, přizpůsobeny potřebám našich produktů a staly se tak nedílnou součástí girland Lunamies®.

lunamies-handmade-happiness-svetylka-cotton-balls


Náš smysl pro detail se skrývá nejen v našich světýlkách a přívěscích, ale i v celkové prezentaci naší značky. Snažíme se, aby každý prvek, který od nás dostanete, dával smysl, a máme štěstí, že můžeme spolupracovat s tak talentovanými lidmi, kteří jsou kolem nás.

Zpět do obchodu