Doprava ZDARMA při nákupu nad 3000 KČ.

Behind the Lunamies® scenes

Přívěsky Lunamies® vyrábíme z jemné 100% bavlny v krásných odstínech nevšedních barev. Látka prochází speciální úpravou (při výrobě se pere s kameny), díky níž má jemně pomačkaný vzhled, který připomíná lněnou látku. Všechny naše přívěsky jsou ručně šité a vyšívané. Abychom dokázali přenést tento dokonalý zážitek i k vám, potřebovali jsme najít někoho, kdo nám s tím pomůže. Naštěstí se mezi přáteli Lunamies® najde mnoho talentovaných lidí, s kterými spolupracujeme. Mezi ně patří i dvojice fotografů Igor Zacharov a David Gaberle. Tihle dva kluci – Igor, táta Viléma, a David, trojnásobný strejda – nejenže dokázali splnit naše očekávání, ale zároveň se jim povedlo posunout celý tento projekt ještě mnohem dál.


lunamies-blog-behind-the-lunamies-scenes-igor-zacharov_david_gaberle


Fotoplán
Jedním z důvodů, proč tato spolupráce skvěle fungovala, byla příprava a smysl pro detail. Pro nás v Lunamies® je dobrá příprava základ. Ve svém portfoliu máme nespočet motivů a variant, a abychom vytvořili konzistentní image celé značky, každou fotku musíme mít dopředu vymyšlenou. Igorovi s Davidem je tento přístup opravdu blízký a po celou dobu focení byli velmi organizovaní a pečliví.

Lokace
Výběr místa na focení byl od začátku jasný. Kde jinde fotit dekoraci pro děti než v dětském pokoji? Proto jsme vybrali několik dětských pokojíků našich milých Lunamies® přátel. Luna se nejdřív trochu bránila, hlavně při představě, že by se měla při focení dělit o své hračky, ale nakonec svolila.

Příprava rekvizit
Vzhledem k počtu fotografií, které jsme museli udělat během dvou dní, nebyl prostor na tvoření v průběhu focení. Proto jsme si s našimi malými pomocníky vyrobili všechny rekvizity dopředu. Vidět výsledek pak baví nejen nás.


lunamies-blog-behind-the-lunamies-scenes-korunky


Styling
V rámci stylingu jsme zvolili pohodlné oblečení a tlumené přírodní barvy. Sladěné oblečení vypadá na fotkách prostě dobře. Krom toho nebylo potřeba mít divoké barevné oblečení, protože naše malé modelky a modelové byli divocí až moc. Asi můžeme přiznat, že úplatky v podobě něčeho dobrého na zub byly nepostradatelnou součástí příprav celého focení.

 

lunamies-blog-behind-the-lunamies-scenes-styling-miminka

 

lunamies-blog-behind-the-lunamies-scenes-styling-deti

 

A výsledek? 

 

lunamies-blog-behind-the-lunamies-scenes-image-girlanda-dream

Lunamies® 

 

lunamies-blog-behind-the-lunamies-scenes-image-girlanda-softies-prvni-vyprava

První výprava Lunamies® 

 

lunamies-blog-girlandy-family-time-management-2

YOU & ME Lunamies®  

 

 

Zpět do obchodu