Doprava ZDARMA při nákupu nad 3000 KČ.

Time management

Vydrž. Počkej. Za chvíli. Ještě chvilku. Už jdu. Už běžím. Je vám těchto pár slov povědomých? Jsou to slova, která za den vyslovíme několikrát. V nabitém dni, kdy toho chceme stihnout tolik, se pak jednoduše stane, že jediné, co nakonec nestihneme, je věnovat se svým dětem. Nároků, které na sebe každý den klademe, je spousta. Chceme být úspěšné v práci, mít krásně uklizeno, být tou báječnou manželkou nebo partnerkou, skvělou kamarádkou. Co je ale nejdůležitější, je být tou nejlepší mámou.

lunamies-blog-time-management


Jak docílit toho, aby se nám tohle nestávalo? Základem je správný time management. Mezi všechny úkoly a nároky, které si plánujeme každý den, je důležité zařadit i čas strávený s našimi dětmi. Nemáme tím na mysli domácí úkoly nebo povinné projekty do školky. To nejsou okamžiky, na které budou vaše děti vzpomínat před usnutím. Poukazujeme na čas strávený společně jen tak. Čas, kdy zažíváte dobrodružství, které pak budou vaše děti s úžasem v očích vyprávět ostatním členům rodiny nebo další den ve škole či školce. Společné zážitky jsou základním kamenem pro budování vašeho vztahu a důležitou součástí vývoje vašich dětí.

Víme, že každý den není posvícení a že nelze vymýšlet stále nějaké nové aktivity. Pokud toho máte po celém dni nad hlavu, co si třeba rozsvítit naši světelnou girlandu a popovídat si o zážitcích z uplynulého dne? Anebo popusťte hranice své fantazie a vyprávějte si různé příběhy. Co takhle příběhy o vesmíru, v nichž budou vystupovat naši malí Lunamies® Softies ?

Případně je někdy nejlepší zařadit ten společně strávený čas hned na první místo, kdy máte nejvíc energie a trpělivosti. Je jedno, jestli jste celý den doma, anebo jste právě vyzvedly po práci děti ze školky nebo školy. Všechny další povinnosti, které na vás čekají, většinou stejně počkají. Poté co se vzájemně užijete, můžete další úkony vykonávat s úsměvem na rtech. Nebo my to tak alespoň máme.

 

Zpět do obchodu